Wij zijn Tom en Steven

24 jaar geleden zijn we gaan samenwonen.Al vrij snel hadden we huisdieren, gezien we beide enorm graag dieren om ons heen hebben. In het verleden hebben we meer dan 6 jaar in een honden- en kattenpension /asiel gewerkt en 3 jaar in een dierenwinkel . Onder andere tijdens deze jobs deden we de nodige ervaring op.

Hierdoor kregen we in het verleden meermaals spontaan de vraag van enkele kattenbaasjes rondom ons of we het niet zagen zitten om hun kat te laten logeren in onze woning .Daarom hebben we vanaf 2010 onze toenmalige woning beetje bij beetje meer ingericht voor logeerkatten. 2013 verhuisden we naar een nieuwbouw woning die we (o.a.) speciaal voor de katten lieten bouwen . Zelf maakten we eigenlijk nooit reclame maar mondelinge reclame door de kattenbaasjes zelf zorgde ervoor dat er telkens wel weer een ander kattenbaasje zijn kat wou laten komen logeren. Omdat het kattenoppasen vanuit een hobby ontstaan is passen wij wel vooral op steeds dezelfde kattenbaasjes hun katten .

Wij wonen in de rupelstreek te Reet (Rumst),vlakbij Antwerpen en Mechelen. Het is ons doel om katten die bij ons komen logeren een ontspannen gevoel te geven en huiselijk op te vangen er wordt dan ook erg rekening gehouden om mogelijke stressfactoren tot een minimum te beperken.
We kozen bewust om kleinschalig op katten te passen zodat we elke kat voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Aangezien we geen voorstander zijn om de katten zomaar allemaal samen te laten , beschikt elke kat (per gezin) over een eigen kattenkamer.De katten mogen per gezin ieder om beurt ook gebruik maken van 1 van de 3 speelkamers. Gedurende de hele dag en avond wordt er afgewisseld zodat alle katten regelmatig kunnen ontspannen en de pootjes extra strekken. Ook 's nachts heeft er telkens een kat toegang tot een speelkamer. Zodat elke kat gedurende 24 uur minstens ook 6 uur uit haar privékamer kan vertoeven. Door de ramen hebben de katten zicht op onze tuin waar o.a. onze eigen huisdieren er voor zorgen dat er altijd wel iets te beleven valt .
's Avonds worden net zoals thuis de lichten aangestoken , de radio staat de hele dag op . Uiteraard is er bij koude verwarming voorzien .