Wij zijn Tom en Steven

21 jaar geleden zijn we gaan samenwonen.Al vrij snel hadden we huisdieren, gezien we beide enorm graag dieren om ons heen hebben.In het verleden hebben we meer dan 6 jaar in een honden- en kattenpension / asiel gewerkt en 3 jaar in een dierenwinkel .

Onder andere tijdens deze jobs deden we de nodige ervaring op.Die ervaring willen we benutten om katten op te vangen tijdens de vakantie en daarom hebben we in 2010 een kattenhotel opgericht. Ons kattenhotel is gelegen in de rupelstreek te Reet (Rumst),vlakbij Antwerpen en Mechelen. Het is ons doel om katten die bij ons op vakantie komen een ontspannen gevoel te geven, daarom hebben we ons hotel in een huiselijke sfeer ondergedompeld.Bij de realisatie van het concept werd er dan ook vooral rekening gehouden om mogelijke stressfactoren tot een minimum te beperken.

Ook daarom beschikken we maar over 13 kattenkamertjes, zodat we elke gast voldoende aandacht kunnen geven.In ons kattenhotel zijn er ook 3 grote ruimtes waar de katten kunnen spelen en meer vrijheid hebben. Aangezien we geen voorstander zijn van groepsopvang voor katten ,wordt rechtstreeks onderling contact liever niet toegepast.
De katten mogen per gezin ieder om beurt gebruik maken van 1 van de 3 speelruimtes. Gedurende de hele dag en avond wordt er afgewisseld zodat alle katten regelmatig kunnen ontspannen en de pootjes strekken. Ook 's nachts heeft er in elke speelruimte een kat de vrijheid. Zodat elke kat gedurende 24 uur minstens 6 uur uit haar kamer kan vertoeven. Door de ramen hebben de hotelgasten zicht op onze tuin waar o.a. onze eigen huisdieren er voor zorgen dat er altijd wel iets te beleven valt .
's Avonds worden de lichten aangestoken in het kattenhotel. De hele dag staat de radio op . Uiteraard is er bij koude verwarming in het hotel voorzien.Ons woongedeelte en kattenhotel vormen een soort van tweewoonst.Zo zijn de hotelgasten lekker dicht bij ons en logeren ze toch allemaal een beetje bij ons in huis.